Gastenboek La Belle Femme
Naam Berichten
Roel
Locatie
Netherlands

Onlangs weer bij Jolanda geweest , ontstoken haarzakjes laten weg halen met Teleway . Weer super gegaan na 4 dagen totale genezing . rnrnBedankt Jolanda

 
DaniŽlle


Jolanda is echt van alle markten thuis . afgelopen week een heerlijke hamman massage gehad.Heerlijk ontspannen ging ik naar huis,om verder van mijn vakantie te genieten.Een echte aanrader.

 
Simone
Locatie
Netherlands

Hallo, een paar jaar terug heb ik een tattoo op mijn onderbeen laten verwijderen bij jullie. Heb best veel behandelingen gehad. En op het eind zei je dat mijn huid ook nog moest herstellen. Ik zag je op Facebook voorbij komen en wou je toch nog even een compliment geven want mijn tattoo is inderdaad niet meer te zien en ben er nog steeds erg blij mee!!! Dat heb je super gedaan!!! Groetjes van Simone

 
Rinske
Locatie
Netherlands

Kwam in volledige paniek met een mislukte eyeliner bij Jolanda. Ik mocht direct komen om de schade te bekijken, ze stelde me gerust en na een aantal laser sessies later heb ik afgelopen maandag een prachtige eyeliner laten zetten! rnZe weet wat ze doet en waar ze over praat. Helemaal tevreden!

 
CG
Locatie
Netherlands

Jolanda heeft mijn permanente oogmakeup fantastisch mooi aangebracht. Een prachtig resultaat. Een professionele salon waar ik graag en regelmatig kom voor diverse soorten behandelingen.

 
Agnes
Locatie
Netherlands

Ik had cholesterolvlekjes(xanthelasma) bij mijn ogen. Mij was verteld dat er niet heel veel aan gedaan kon worden. Tot ik bij Jolanda kwam. Zij kon me helpen en dat heeft ze ook werkelijk gedaan. Wat ben ik blij met het resultaat! En wat een ontzettend eerlijke en aardige vrouw. Alleen al voor de gezelligheid zou ik weer terug komen! Jolanda super bedankt, je bent een topvrouw en een zeer ervaren specialiste!