Gastenboek La Belle Femme
Naam Berichten
DominicDem
Locatie
Sierra Leone

rn?????. ????? ?????? - ????????? ?? ?????, ???????? ?????

Laat ICQ gebruikersinformatie zien Laat Jabber gebruikersinformatie zien
Rinske
Locatie
Netherlands

Kwam in volledige paniek met een mislukte eyeliner bij Jolanda. Ik mocht direct komen om de schade te bekijken, ze stelde me gerust en na een aantal laser sessies later heb ik afgelopen maandag een prachtige eyeliner laten zetten! rnZe weet wat ze doet en waar ze over praat. Helemaal tevreden!

 
CG
Locatie
Netherlands

Jolanda heeft mijn permanente oogmakeup fantastisch mooi aangebracht. Een prachtig resultaat. Een professionele salon waar ik graag en regelmatig kom voor diverse soorten behandelingen.

 
Agnes
Locatie
Netherlands

Ik had cholesterolvlekjes(xanthelasma) bij mijn ogen. Mij was verteld dat er niet heel veel aan gedaan kon worden. Tot ik bij Jolanda kwam. Zij kon me helpen en dat heeft ze ook werkelijk gedaan. Wat ben ik blij met het resultaat! En wat een ontzettend eerlijke en aardige vrouw. Alleen al voor de gezelligheid zou ik weer terug komen! Jolanda super bedankt, je bent een topvrouw en een zeer ervaren specialiste!

 
SP


Weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad,rnMomentje voor mezelf,mijn huid weer op en top,over 6 weken mag ik weer,Jolanda,bedankt voor de heerlijke en gezellige avond

 
Mascha
Locatie
Netherlands

Zeer tevreden met permanente eyeliner. Jolanda heeft het heel precies en mooi aangebracht.